Ariens 2+2 Deluxe

Ariens 2+2 Deluxe er en liten rotte av en snøfreser som med sine 5 HK fungerer ganske så bra til enkle jobber. Denne tar liten plass, har ingen fremdrift og man kan derfor frese snø i eget tempo. Utseende er ikke spesielt vakkert, og dette er en utgått modell. Kastelengden er cirka fem meter avhengig av snømengde og konsistens. Disse maskinene kan du få for 500 kroner en sommersdag når onkel John har garasjesalg. Pris i sesong 1500 -2000 kroner. Se opp for rust og slitte reimer.

  • Type: Totrinns
  • Motor: Tecumseh 5 HP
  • Bredde: 51 cm
  • Vekt: 47,6 kilo
  • Brukermanual: Åpne

Ariens 2+2 Deluxe

Ariens 2+2 Deluxe er en liten rotte av en snøfreser som med sine 5 HK fungerer ganske så bra til enkle jobber. Denne tar liten plass, har ingen fremdrift og man kan derfor frese snø i eget tempo. Utseende er ikke spesielt vakkert, og dette er en utgått modell. Kastelengden er cirka fem meter avhengig av snømengde og konsistens. Disse maskinene kan du få for 500 kroner en sommerdag når onkel John har garasjesalg. Pris i sesong 1500 -2000 kroner. Se opp for rust og slitte reimer. Gå heller for en maskin med fremdrift om du har større snømengder å rydde.

  • Type: Totrinns
  • Motor: Tecumseh 5 HP
  • Bredde: 51 cm
  • Vekt: 47,6 kilo
  • Brukermanual: Åpne