Lakk-koder snøfreser

Lakkoder snøfreser

For maksimal kastelengde er en godt lakkert utkastertut viktig. Her er lakk-kodene du har lett etter. Husk at eldre lakk vil falme i sola, og at lakken derfor kan se mørkere ut enn den gamle lakken. Prøv å rubbe originallakken, for å få frem glansen og den riktige fargen.

Honda

Honda er nordmenns favorittfreser. Skal du freshe opp maskinen din med litt maling, vil du gjerne treffe best mulig på fargen. Da skal du be om Bright Red R-8. Men den koden er det ikke sikkert din lokale fargehandel vil godta. Lakkode Honda-rød brekkes på C-base med formuleringen BD063,5 HT036.5 SV007,7 RS 180,5

Lakk-kode_snøfreser Ariens

Ariens

Den eksakte matchen for Ariens er ikke lett å finne. Den fargen jeg mener matcher meget bra er BLUTORANGE. Dette er en fargekode som ikke kan blandes som rustmaling. Du må derfor pusse rust, rustbahandle med Brunox eller lignende, grunne og deretter lakke med eksempelvis Bengalakk.

Yamaha

Denne fargekoden er den beste jeg har funnet så langt. Den er litt mørkere enn originalen, men meget pen og ikke ulik originalen. Fargekoden heter RAL 5002.

Stiga color code

Stiga

Fargekoden Daliengelb 1033 er meget god match. Så godt som perfekt. Fargeopprinnelse: RAL 840HR

Sjanse for snø kommende vinter:
Østlandet 96%
Hva synes du om denne artikkelen?
4.3/5
0 Kroner
koster en boks med Bengalakk Rett på rust. 0,68 ltr.
Hvor kul er modulen
Kulhet i prosent 68%